Betingelser & Retningslinjer

Deltagelse og præmieuddeling

Kun personer over 18 år, kan deltage i konkurrencerne. Men præmier kan kun udsendes til adresser i Danmark. Nyhedsbreve udsendes kun til modtagere, der selv har tilmeldt sig disse, enten via tilmelding eller via de konkurrencer, der kører på en eller flere af Zuzupop.com websites. Der er således ingen, der modtager nyhedsbreve uden selv at have tilmeldt sig dette. Ingen personer, der familiemæssigt eller på anden måde er tilknyttet Zuzupop.com kan deltage i Zuzupop.com egne konkurrencer.

Hvis du vinder en konkurrence

Vindere af de forskellige konkurrencer udtrækkes alle ved tilfældig lodtrækning. Vinderne får umiddelbart efter lodtrækningen en mail med oplysninger om deres præmie og med anmodning om indsendelse af post-adresse. Du skal svare på din vinder-mail med angivelse af de forespurgte oplysninger inden 30 dage fra modtagelse. I modsat fald mister du din præmie

Udvikling og drift af websitet

Zuzupop.com påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet, herunder fejl i konkurrencerne. Zuzupop.com kan således ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, fejl eller tekniske komplikationer som måtte opstå. Endvidere påtager Zuzupop.com sig intet ansvar for indholdet af de websites, der har links til og/eller fra dette website. Vi forbeholder os desuden alle rettigheder til indholdet på dette website, og dette må derfor ikke reproduceres eller anvendes under nogen form uden tilladelse fra Zuzupop.com. Al kommunikation mellem dig og Zuzupop.com (forslag til forbedringer o.l.) betragtes som ikke-fortrolig og kan derfor frit anvendes af Zuzupop.com.

Retningslinjer

Kun fysiske personer kan deltage i konkurrencerne. Det er strengt forbudt at anvende makroer eller andre automatiserede programmer, hvorved du ikke personligt i hvert enkelt tilfælde besvarer de stillede spørgsmål. Hvis der er den mindste tvivl om ægtheden af en indtastet email-adresse eller navn, forbeholder Zuzupop.com sig retten til øjeblikkelig at slette vedkommende fra databasen. Zuzupop.com forbeholder sig ret til at konfiskere præmier og udelukke en deltager fra videre deltagelse i konkurrencer, såfremt ovennævnte regler overtrædes. Endvidere forbeholdes retten til uden videre at slette modtagere af nyhedsbreve udsendt af Zuzupop.com, såfremt modtagerens mailbox er fuld, email-adressen ikke eksisterer eller der opstår andre fejl således, at nyhedsbrevet ikke modtages hos den tilmeldte.

 

 

Betingelser:

Jeg accepterer som medlem af Zuzupop.com, at Zuzupop.com bruger mine personlige oplysninger i de salgskanaler de benytter i forhold til markedsføring. Det kan være ved særlige tilbud, invitationer, nyhedsbreve mv. kommunikeret på mail, sms, brev eller andet. Ansvaret for at mine personlige oplysninger er opdaterede påhviler mig og jeg kan altid tage kontakt til Zuzupop.com for at slette eller ændre i oplysningerne. Mine oplysninger gemmes i Zuzupop.com kundedatabase som ejes af Zuzupop.com og bliver behandlet efter Lov om Persondata. Medlemsskabet er gratis og uforpligtende.

§1 OMFANG

Betingelserne er gældende for alle websider, klubber for kunder og kanaler for salg der ejes af Zuzupop.com. I henhold til Lov om Persondata er Zuzupop.com forpligtet til at beskytte mine personlige oplysninger. Omfanget af betingelserne må ændres uden mit samtykke, så det tilrådes at være ajour med betingelserne. Ved tvivlsspørgsmål omhandlende personlige oplysninger kan Zuzupop.com altid kontaktes. 
 
§ 2 BRUG AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
Med markedsføring som formål må Zuzupop.com bruge mine personlige oplysninger. I dette ligger fx særinvitationer, tilbud og nyheder formidlet på sms, mail, brev eller andet. Ansvaret for at mine personlige oplysninger er opdaterede påhviler mig og jeg kan til altid tage kontakt til Zuzupop.com for at slette eller ændre i oplysningerne. Mine oplysninger gemmes i Zuzupop.coms kundedatabase som ejes af Zuzupop.com og bliver behandlet efter Lov om Persondata. Medlemsskabet er gratis og uforpligtende.
 
§ 3 VED BRUG AF OPLYSNINGER ANDRE STEDER
3.1 Jeg giver samtykke til, at Zuzupop.com må videregive mine personlige oplysninger til de samarbejdspartnere, de har. Det er samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Zuzupop.coms vegne og på den måde har behov for at benytte mine oplysninger til at kunne levere ydelserne. Formidlingen sker under stramme regler for fortrolighed og begrænsning af brug og videregivelse af personlige oplysninger. Jeg er til hver en tid sikret, at mine oplysninger aldrig gives videre til en tredjepart uden, jeg har givet mit samtykke hertil. Dog kan Zuzupop.com i særtilfælde give mine personlige oplysninger videre til retslige myndigheder i henhold til oven.
Zuzupop.com vil med mellemrum indsamle oplysninger fra mig, som ikke på nogen måde er identitetsvisende i form af alder, geografi mv. Disse oplysninger er til brug ved gennerelle kundeberegninger, og derfor ikke tilknyttet specifikke adresser, navne eller andre personlige oplysninger. De indsamlede oplysninger til overvejende blive brugt til redaktionelle formål og periodisk til andre formål internt.

§ 4 LOV OM PERSONDATA       
Ifølge Lov om Persondata er Zuzupop.com til hver en tid forpligtet til at benytte mine personlige oplysninger efter gældende regler i denne lov.